Escola tennis i pàdel

Escola de Tenis

ESCOLA DE TENIS
L’escola de Tenis del club de Tenis Benigànim consta en este curs 2010-2011 d’uns 50 alumnes dels quals la seua majoria són xics encara que este any s’ha incorporat un grup “d’adultes”  que ja féia uns anys que havia desaparegut. Estos alumnes són socis i també no socis.
L’edat dels xiquets és entre els 4 anys hasta….”adults/adultes.”
Els grups són barrejats de xiquets i xiquetes els quals están dividits per edats i per nivells.

L’escola està dirigida per Rocío Julve Juan i porta al nostre club des de l’estiu del 2000.
Rocío té el curs d’instructora de tenis, un curs de streetenis trainer per el rpt i el títol de monitora de tenis de primer nivell.
Ha impartit classes en Canals en el poliesportiu municipal i també en el club de tenis.
Ha impartit classes  extraescolars de tenis en el col-legi parroquial S. Antoni abad de Canals 2 anys.
També ha impartit clases en Tenisquash d’Alzira durant 4 anys.
En Benigànim té com a ajudant a Rubén Santana Boluda.
El correu de Rocío és:  rocioyesther97@hotmail.com

NIVELLS
Depenent del nivell del xiquet hi ha escola de MINI TENIS (per als més menuts,)  escola de iniciació i de perfeccionament on ja els xiquets  venen més temps a entrenar i més díes. També hi ha classes per adults.

DURACIÓ DEL CURS:
El curs començarà el 3 de setembre de 2010 i finalitzarà el 24 de juny.
HORARIS:
els dies d’escola són dilluns, dimecres, divendres de 16:00h. fins les 19:30h i dissabtes pel matí de 9:30 a 13h.

ESCOLA D’ESTIU
L’escola d’estiu consta de 5 setmanes d’entrenament intens però també de diversió, ja que per acabar els matins se n’anem tots a la piscina municipal a refrescar un poc.
L’entrenament comença a les 9:30 del matí fins les 13:30h.
En este mes de juliol a la comunitat valenciana  hi ha gran quantitat de tornetjos puntuables per a la classificació tant regional com nacional on alguns dels nostres alumnes participen. La majoria d’estos tornetjos són a València i l’any passat la xiqueta Paula Albiñana Moscardó es va clasificar per al MASTER final que es jugava a Alzira.

CAMPIONATS.
L’escola de tenis organitza un campionat entre tots els alumnes de l’escola per nivells que comença en Novembre i acaba en Maig. Este torneig és una lligueta on tots els alumnes competeixen contra tots.
En quant als campionats per equips de la comunitat valenciana, l’any passat no es va poder participar per falta d’equip femení, cosa que este any ja es podrá fer perque hi ha al club molta més participación femenina.

Tinguem per Nadal, Pasqua i a final de curs, uns “dies del club” on es fa una lliga eliminatòria entre els alumnes i jocs per als menuts. Després se n’anem tots de dinar (alumnes i pares que volen acodir).
També es fa una excursió per al torneig MASTER 500 de la comunitat valenciana al AGORA i a la fi del curs un altra excursió a AQUALANDIA o TERRA MÍTICA.
Per a finalitzar el curs es fa una xicoteta exhibició de tots els alumnes de l’escola on es repartis a cada xiquet un recordatori del curs i després hi ha  un berenaret per a tots els assistents.
També es fa un sopar en companyia de tots els socis i no socis que volen assistir i este sopar es fa al mateix club de tenis.

Share