Entreteniment

PLAY-OFFS 1ª LLIGA LOCAL PADEL 2011

Bon dia a tots, en primer lloc, voldriem donarvos les gracies per part del Culb de tenis y Padel Benigánim i del Comité de Competició; per la bona acollida que ha tingut la !ª Lliga local de Padel. Malgrat les errades i lo complicat que resulta fer un campionat  tan llarc, lo important per a nosaltres es el foment del sport i  que la gent ho pase be. 

Hem finalitzat la !º Fase de Grups i hara començem els Play-offs per obtindre el campions de cada categoria. De cada grup s’han clasificat el cuatre primers, que jugaram primer les simifinals, el 1º front al 4ª i el 2ª front al 3º; i despres els guanyadors jugaran la Final de cada Grup.

A les instalacións del Club de Tenis, al Pavelló i a la página web del club, teniu les clasificacions.

Posarem  dia i hora per a tots el partits, que podran jugarse al Club de Tenis i a les pistes de l’ortissa; avans del dia 7 de Juliol; ya que l’entrega de premis tindrá lloc, al sopar del Club de Tenis i Padel Benigánim el dia 9 de Juliol.

Enhora-bona a tots el participants i molta sort per al finalistesEstem trevallant per a fer dos tornejos al estiu, i les 24 hores de Padel a Benigánim; vos tindren informats.

Un fort abraç a tots el amants del padel

Viçent Boscá (President Club Padel Benigánim)

 

 

Share