La nostra història

Tot va començar a finals de la dècada dels anys 70 quan un gran aficionat al tennis, en aquella època, Director de la Caixa d’Estalvis, situada al Carrer Església, el Sr. Rafael Cámara, va involucrar, a una colla d’amics per fer una pista de tennis a uns terrenys de lo que ara mateix es el Club de Tennis, aficionats i no aficionats van donar el primer pas per construir la primera instal·lació, del que hui en dia és, el Club de Tennis i Pàdel Benigànim, noms com (Justo Huesca, Jose Cuquerella Boluda, Miguel Cuquerella Boluda, Vicente Cuquerella Boluda, Juan Mª Cuquerella, J.José Borredá Pastor, Vicente Boscá Santosjuanes, Miguel Ruiz, Vicente Valor, Juan José Oms Sanjuan, Rafael Cuquerella Sanjuan, y algún nom que de segur se’ns oblida.

Van passar uns anys i a principis dels 80 i reunió rere reunió, opinions enfrontades, amb gent a favor, en contra, amb dubtes per part dels promotors, van començar les obres del CLUB DE TENNIS BENIGÀNIM, fent l’inauguració a l’any 1984, amb una emoció per part de tots els assistents per veure complit el seu somni, tot un esdeveniment al nostre poble i que està a la memòria per part de tots els membres fundadors.

Tenim molt que agrair a tots ells per fer possible el somni dels anys 80, per la seua perseverança, la seua constància i el gran treball que van realitzar, i a dia de hui, és una gran realitat.

També i tot s’ha de dir, recordar, i recalcar el treball desenvolupat tots aquests anys per els Presidents i les Juntes del Club per portar de la millor manera possible les nostres instal·lacions. UN ESFORÇ QUE TÉ LA SEUA RECOMPENSA……
TINDRE EL MILLOR CLUB DE TENNIS I PÀDEL DE LA RODALIA.

Un somni...

Fet realitat!

Disposem d’un total de 3 pistes per a la pràctica del tennis, dos d’herba artificial i una altra sintètica que la muntem per fer campionats, està a la pista del frontó amb totes les ratlles marcades, xarxa… tot el necessari per poder jugar amb total comoditat.

Pel que fa a les pistes sintètiques també hem de dir que es troben en molt bones condicions. Aquestes són les pistes on es realitzen les activitats corresponents als cursets i les classes de l’escola de tennis.

L’estiu de 2012 les instal·lacions van ser ampliades amb la incorporació de dues pistes de pàdel envidrades amb gespa artificial i enllumenat. Es tracta de pistes de pàdel reglamentàries amb unes dimensions de 20mts. x 10mts. i una estructura de caixa de vidre templat d’uns 10mm de grossària. Com anomenàvem abans, entapissades de gespa artificial de primera qualitat perfectament il·luminades.

Des de la seua inauguració, les pistes de pàdel han afavorit l’addició de nous socis al club de tennis, a més d’haver millorat notablement els servicis per als nostres socis. Fins i tot estan siguent periòdicament utilitzades per alguns no socis els quals, sempre i quan vagen acompanyats per algún soci, han d’abonar la quantitat corresponent com a convidats per a poder fer ús de les instal·lacions.

És per açò que podem assegurar la meravellosa acollida que han tingut aquestes dues noves instal·lacions al club per a tot el públic.

D’alta banda el club també compta amb un gimnàs totalment equipat que està situat al mateix edifici en la part inferior d’aquest. Es tracta d’un recinte tancat i dotat de tot tipus d’aparells per a la realització d’exercicis de fitness i musculació.
Aquesta àmplia sala de condicionament físic disposa d’il·luminació exterior i està dotada de tota la maquinària necessària per desenvolupar el treball que més interesse.

Amb una certa periodicitat el club tracta d’incorporar noves màquines al gimnàs i de retirar aquelles obsoletes o espatllades per tal de millorar la qualitat d’aquesta instal·lació, a banda d’abastir-la d’un manteniment regular.

Entre d’altres màquines d’exercici podem trobar les següents: Bicicletes estàtiques, de spinning i el·líptiques, cintes per a caminar i per córrer, màquines de musculació, peses, bancs d’exercicis, etc.

Una altra de les recents reformes que han tingut lloc al club de tennis amb una forta inversió correspon als vestidors tant pel que fa als vestidors masculins com per als femenins. Aquests vestidors es situen al mateix edifici, a la seua part inferior.
Lògicament es troben en unes condicions esplèndides donada la seua recent remodelació. A banda d’això cal dir que diàriament són netejats perquè es mantinguen en perfectes condicions per als socis a més de per assegurar la higiene.

L'actual Junta Directiva

La junta del Club de Tenis Benigànim és elegida cada quatre anys mitjançant votació de tots els socis del Club.

Actualment està formada pels següents membres:

PRESIDENT
JUAN ANTONIO VILA OMS

VICE-PRESIDENT
LUIS TORRES LOZANO

TRESORER
JOSE RAMÓN QUILES CATALINA

SECRETARI
VICENTE ESTARLICH SANZ

VOCALS
J.ALEJANDRO PELLICER HERRERO
MIGUEL SANABRE
PACO PEREZ GARCIA
JUAN JOSE BORREDA
JOSE VAYA
IVAN LLARIO
VICENTE PONS

RAFA RAMIREz

JOSE VICENTE SENABRE